Zoeken naar streepjescode

 
streepjescode
streepjescode WikiWoordenboek.
Geluid streepjescode hulp bestand. Samengesteld uit streepje en code met het invoegsel s. informatica een op artikelen verpakkingen afgedrukte reeks smalle en brede streepjes waarmee in gecodeerde vorm productinformatie is vastgelegd die met een scanner kan worden gelezen Het scannen van de streepjescodes gaat razend snel. administratie boekhouding etiket label markering scanner. Duits Strichcode de m. Frans code à barres fr m. Turks barkod tr çizgi im tr. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 13.
Streepjescode bron van informatie.
Etiketten Streepjescode Vers Bewaren Hygiëne. Wat vertelt de streepjescode? Een streepjescode zit op bijna elk product. Het is handig voor het afrekenen en vooral voor het voorraadbeheer van de supermarkt. Wat kan een consument opmaken uit die code? De meest gebruikte streepjescode op voedingsmiddelen is de code met dertien cijfers eronder. Verder bestaan er codes met acht cijfers maar ook veel langere codes. Over de gebruikelijke code-13 is meer te vinden bij GS1. Technische details zijn te vinden bij Wikepedia. Wil je achterhalen wie de fabrikant is van een bepaald artikel?
Schooltv Streepjescode Hoe werkt dat?
Bij de supermarkt in de rij staan. Dat vindt natuurlijk niemand leuk. Gelukkig is de streepjescode uitgevonden. Daardoor gaat het al een stuk sneller! Een streepjescode wordt door de computer gelezen en omgezet in een cijfercode. Die code vertaalt de kassa in een prijs. Streepjescodes vind je in elke supermarkt. Bij de kassa wordt de streepjescode gelezen door een infrarode lichtbundel.
Puzzelwoordenboek Streepjescode.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 5 puzzelwoorden gevonden voor Streepjescode. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Puzzelhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen.
Streepjescode Parabel voor relatie met God deBezieling.nl.
Streepjescode Parabel voor relatie met God. Geplaatst door Eric Corsius in Cultuur 14 mei 2014. Het liedje Papa van Stef Bos gaat over de ambivalente verhouding van vaders en zonen. Herkenbaar zegt Eric Corisus. Maar zijn voorkeur gaat toch uit naar een ander Nederlandstalig vaderliedje Streepjescode van Kees Torn. Je kunt het beluisteren als een lied over het raadselachtige van menselijke relaties en wie wil kan er zelf klankresten van een oud verhaal in horen. En alles wat je naliet was een stapel oude boeken.
StreepjescodeScanner in de App Store.
Met de StreepjescodeScanner iPhone applicatie vind je eenvoudig Nederlandse online aanbieders van allerhande producten. Druk op de knop scannen richt de camera van de iPhone op de streepjescode van een product en je krijgt direct een overzicht van online shops met prijzen. De streepjescode van een product niet bij de hand? Je kunt ook eenvoudig zoeken door een gedeelte van de merk en/of productnaam in te voeren. Na het zoeken krijg je niet alleen een overzicht van online shops die het betreffende product verkopen je kunt ook direct verder zoeken via bekende vergelijksites als Kieskeurig.nl Beslist.nl en Hardware.Info. Door in normale winkels producten te scannen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.
Zes manieren om uw streepjescode te optimaliseren Etiketteren.
Zes manieren om uw streepjescode te optimaliseren. Gepost door Céline Versterre. Ervoor zorgen dat uw streepjescode werkt is eigenlijk vrij makkelijk. Maar juist dit kan een valkuil zijn als je immers nooit problemen hebt waarom zou je dan kijken naar manieren om je streepjescode te optimaliseren? Wij geven zes tips om hier op een makkelijke manier naar te kijken. Maximaliseer de X dimensie. Dit is het grootste gedeelte en de bouwsteen van de streepjescode. Zodra je dit vergroot worden de symbolen en de tolerantie van plus en min groter en dus beter leesbaar voor een scanner.
Is dit product veilig Cosmetica.
Opbouw van het gebit. Print deze pagina Mail deze pagina. Tegenwoordig staat op alle producten die in een winkel liggen een streepjescode barcode. De code bestaat uit zwarte streepjes en witte openingen spaties. Deze code wordt bij de kassa in de winkel voor een scanner gehouden die de code leest. De computer vertaalt de streepjes vervolgens naar cijfers die dan samen een nummer vormen. Dat nummer gaat naar de computer van de kassa waarop vervolgens de prijs van het product verschijnt.
Streepjescode Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. OV-chipkaartlezer gecombineerd met barcodelezer voor het lezen van een Aztec-code. Streepjescode of barcode is de benaming voor een opeenvolging van lijnen die een code representeert die door een scanner gelezen kan worden. Afhankelijk van het coderingssysteem kan deze code uitsluitend uit cijfers bestaan of uit een combinatie van cijfers letters en leestekens. De streepjescode werd gepatenteerd op 7 oktober 1952. De term tweedimensionale streepjescode wordt wel gebruikt voor het tweedimensionale analogon van de streepjescode hoewel deze meestal uit vierkantjes en niet uit streepjes bestaat. Norman Woodland was samen met Bernard Silver uitvinder van de streepjescode.
Synoniemen van streepjescode ander woord voor streepjescode synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord. woordverbanden van streepjescode grafisch weergegeven. Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek verwante woorden woordenboeken. ANW demo Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong. vertalen naar het kies een taal.
Waar komt de barcode vandaan? Historianet.nl.
Het idee voor de barcode komt van het morsealfabet. Waar komt de barcode vandaan? Wanneer kregen artikelen in winkels een streepjescode? handel morse streepjescode Vraag het historici. De barcode werd in 1959 door de Amerikanen Norman Woodland en Bernard Silver uitgevonden. Silver hoorde een winkelier zeggen dat het hem handig leek om een apparaat te hebben dat de artikelinformatie kon lezen. De twee ingenieurs kregen het idee om er de strepen en punten van het morsealfabet voor te gebruiken. Omdat de punten te klein bleken om te lezen besloten ze de code tot smalle en brede strepen te verlengen. De barcodelezer maakten ze in eerste instantie van een gloeilamp van 500 watt.

Contacteer ons