Meer resultaten voor streepjescode ontcijferen

 
streepjescode ontcijferen
Website om streepjescode te ontcijferen L5.
Hoe kan men uit een barcode de naam van de leverancier ontcijferen? Voka.
Hoe kan men uit een barcode de naam van de leverancier ontcijferen? Op de website van GS1 de firma die voor België en Nederland de streepjescodes toekent vindt u een databank. Daar kan u de cijfers van de streepjescode invullen waarna u info krijgt over het bedrijf dat deze streepjescode gebruikt. Ter info ook algemene informatie over de streepjescode. In België en Nederland gebruikt men voor bijna elk artikel een code gevormd door 13 cijfers die men de EAN-13-code noemt. EAN staat hier voor Europese ArtikelNummering. Deze code van 13 cijfers heeft een vaste structuur.
Hoe lees je een streepjescode? Wibnet.nl.
Hoe lees je een streepjescode? Een streepjescode geeft heel wat informatie. Wat vertelt de code eigenlijk allemaal? De streepjescode stamt uit eind jaren 1940 en kent een vaste opbouw. Een van de meest algemene systemen is EAN-13. Dat bestaat uit 13 cijfers en elk cijfer is weer een combinatie van diverse streepjes en spaties. Sommige streepjes van de code zijn langer dan andere.
Streepjescode bron van informatie.
Etiketten Streepjescode Vers Bewaren Hygiëne. Wat vertelt de streepjescode? Een streepjescode zit op bijna elk product. Het is handig voor het afrekenen en vooral voor het voorraadbeheer van de supermarkt. Wat kan een consument opmaken uit die code? De meest gebruikte streepjescode op voedingsmiddelen is de code met dertien cijfers eronder. Verder bestaan er codes met acht cijfers maar ook veel langere codes. Over de gebruikelijke code-13 is meer te vinden bij GS1. Technische details zijn te vinden bij Wikepedia. Wil je achterhalen wie de fabrikant is van een bepaald artikel?
Hoe te ontcijferen van Barcodes kminomya.com.
November 22 by Jason. Barcodes komen in vele verschillende vormen. Het type barcode gebruikt is afhankelijk van het product de industrie of de gegevens in de code. Speciale scanners snel en nauwkeurig lezen en ontcijferen van de code en de gegevens weergeven op een computerscherm of scanner zelf. De meest vaak gezien barcodes zijn de UPC codes gevonden op items in de supermarkt. Ontcijferen van sommige van de informatie op deze eenvoudige streepjescodes zonder het gebruik van een scanner is vrij eenvoudig. Complexe barcodes vergt echter een speciale scanner. Begrijpen hoe streepjescodes werken. Barcodes geeft informatie aan de scanner door het variëren van de afstanden tussen de afgedrukte gebieden en de lege ruimten in de code.
Streepjescode Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. OV-chipkaartlezer gecombineerd met barcodelezer voor het lezen van een Aztec-code. Streepjescode of barcode is de benaming voor een opeenvolging van lijnen die een code representeert die door een scanner gelezen kan worden. Afhankelijk van het coderingssysteem kan deze code uitsluitend uit cijfers bestaan of uit een combinatie van cijfers letters en leestekens. De streepjescode werd gepatenteerd op 7 oktober 1952. De term tweedimensionale streepjescode wordt wel gebruikt voor het tweedimensionale analogon van de streepjescode hoewel deze meestal uit vierkantjes en niet uit streepjes bestaat. Norman Woodland was samen met Bernard Silver uitvinder van de streepjescode.
Streepjescode/QR-code publiek.
Streepjescode uit welk land komt dit product? Transition Town Nijmegen.
Streepjescode uit welk land komt dit product? De streepjescode artikelidentificatie wordt in Nederland verstrekt door GS1 NEDERLAND. Zie ook https//www.gs1.nl/ waar je een streepjescode kan invullen. ALGERIJE 613 LETLAND 475. ARGENTINIë 779 LIBANON 528. ARMENIë 485 LITOUWEN 477. AUSTRALIë 93 LUXEMBURG en BELGIë 54. BELGIë en LUXEMBURG 54 MACEDONIë 531. BOLIVIA 777 MALEISIë 955. BOSNIë-HERCEGOVINA 387 MALTA 535. BRAZILIë 789 MAROKKO 611. BULGARIJE 380 MAURITIUS 609. CANADA en VERENIGDE-STATEN 00 09 MEXICO 750. CHILI 780 MOLDAVIë 484. CHINA 690 692 NEDERLAND 87. COLOMBIA 770 NIEUW-ZEELAND 94. COSTA RICA 740 745 NOORWEGEN 70. CUBA 850 OEKRAïNE 482. CYPRUS 529 OOSTENRIJK 90 91.

Contacteer ons